Biola virket

På Biola kartongen står det at Biola inneholder en kombinasjon av utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG. Men det står ikke noe om hva den virker for, og kanskje er det fordi noen mener det ikke finnes god nok dokumentasjon?

Men på meg har Biola virket. Fra mars til april i år fikk jeg problemer med magen hver gang jeg tok en løpetur, på slutten av en timesøkt eller noen ganger allerede etter 5 til 6 kilometer. Så på det tidspunktet så jeg mørkt på det å gjennomføre Birkebeinerløpet på 21 km. Det er jo i skogen, men ikke morsomt å måtte løpe ut av løypa å gjemme seg bak trærne.

Så noe måtte gjøres, så i starten av mai byttet jeg ut skummet søtmelk med Biola til frokost. Og utrolig nok. Første løpetur, tre dager etter melkebytte, fungerte magen utmerket. Og siden har den vært helt fin, også gjennom hele Birkebeinerløpet. Her kan en lese mer om problemet jeg hadde:

http://aktivtrening.com/spoer-oss/spoer-om-helse/hjelp-jeg-faar-diare-av-aa-loepe

http://nhi.no/forside/a-plages-med-diare-under-loping-45605.html

På bilde er det like før jeg er i mål på årets Birkebeinerløp. Kanskje jeg kan takke Biola for at jeg kom meg greit i mål.PS: Ikke sponset av TINE :-)

2 kommentarer

Julia Sofie

22.06.2015 kl.20:29

Biola har jo di melkesyrebakteriene magen din trenger. Heg var alltid dårlig i magen på morningen. Hadde en typisk stressmage. Å etter jeg begynte med biola har jeg ikke noe problem med magen lengre:)

Daddy-T

24.06.2015 kl.08:32

Julia Sofie: Så bra. Da er vi minst to som har fått hjelp av Biola :-)

Skriv en ny kommentar

hits