Eldgammelt Swix klister - bedre enn nytt?

I går fant jeg et gammelt klister med prislapp 12,50 (se bildet).Det må være mange tiår siden en fikk klister for den prisen, men det er kanskje med klister som vin at det bare blir bedre med årene? Det var uåpnet og kjentes mykt og fint ut, og da var det bare å teste det på dagens skitur. Det grønne klister er underlagsklister slik at dagens klister ikke skal gli av. Og det var som jeg håpet. Ikke et glippetak under hele turen og klisteret hadde holdt seg godt i 54 km over isete vann og andre utfordringer. Jeg gikk på ski sammen med en venn i dag, og han hadde nytt klister og problemer med glatte ski og at klisteret ikke holdt seg under skia. Så konklusjonen er klar: Det gamle Swix klisteret er en sikker vinner.

Treningen denne uka har blitt hemmet av at jeg kræsjet med en annen skiløper for en uke siden. Han som traff meg fikk brukket ribbein og sår i ansiktet, mens jeg fikk brukket stav og vondt i leggen. Den vonde leggen har gjort at jeg har trent mye mindre enn jeg ellers ville gjort, men bare jeg blir bedre i løpet av neste uke er jeg fortsatt optimistisk med tanke Birkebeinerrennet.

Ukens reduserte trening ble som følger:

Mandag: Hviledag
Tirsdag: Hviledag, men 15 minutter styrketrening
Onsdag: Langrenn i sone 4 (ca. 30 minutter) med bruk av staking i oppoverbakke (leggen vond)
Torsdag: Hviledag, men 15 minutter styrketrening
Fredag: Sykling til og fra jobb med innlagt 2 x 20 minutter i sone 3. Relativt høy frekvens for minst belastning på leggen (bare satt på sykkelsete)
Lørdag:  Hviledag, men 15 minutter styrketrening
Søndag i dag: 54 km på langrenn. Ca. 25 minutter i sone 4 som en del av turen. Ellers mest rolig i sone 1.

15 minutters stryketrening består av armhevninger, planken og nittigrader om hverandre.

2 kommentarer

-treningsnanne

04.mar.2012 kl.23:39

Jeg så det sto Ligo på prislappen... Det er vel en stund siden den butikken eksisterte og..? Hehe..

Så ut som at du har hatt en fin treningsuke. :)

Daddy-T

05.mar.2012 kl.20:17

treningsnanne: Ja, klisteret ble da beviselig kjøpt på Ligo på Åssiden i Drammen for 12,50. Det må ha vært veldig lenge siden :) Lenge før de fleste bloggere ble født.

Skriv en ny kommentar

hits